torstai 11. maaliskuuta 2010

Kuvia 2006 keväästä syksyyn

Kokosin pienen diasarjan 2006 vuoden kukkakuvista ja pisaroista yms .
Sain tuolloin pieneen kameeraani lähilinssin ja sukelsin haltioissani siihen maailmaan jota olin aina ihaillut. Tässä tuiskeessa unohtuivat kultaiset leikkaukset ja muut kuvan asettelun säännöt, olin vain  niin onnellinen löytäessäni sisnivuokon untuvaiset varret, pihlajien nuppujaan suojelevat "kädet" ja muun avautuvan ihmeiden maailman.

10 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia kesäkukista ja marjoista. Sinivuokot vasta valoon upeita. Hilla kuvasta tulvahti nenään suon tuksu ja auringon lämmittämän marjan maku tuntui kielellä.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, tahtoo kanssa tuollaisen linssiin kameraani!!!

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Minullakin on ollut vähän aikaa tuollainen vempele, enkä malttaisi millään odottaa kevättä ja kesää..

  VastaaPoista
 4. Tämä oli parasta lääkettä flussalleni, olo on heti parempi. Ihanaa pian on taas kevät ja kukat sun muut piperöt nousee maasta...ihhhihi:)

  VastaaPoista
 5. Pehmytpiirto; Kiitos kommentistasi. Minulle oli todellinen elämys juuri nuo sinivuokon untuvaiset varret, niitä tuli kuvailtua useita ruutuja. Rakastan suon tuoksua, se tuo aina kotoisan olon =)
  Tuikku: Kiitos kommentistasi: Nyt tuumasta toimeen ja linssikaupoille. Minun pitäisi myös samanmoinen linssi hommata tähän nykyiseenkin kameraani. Tuon pikkukameran lisälaitteet eivät sovi tähän :(
  Elisa: Kiitoksia, pian se kevät tulee ja silmut alkavat paisua...ja maa työntää uutta kuvattavaa uumenistaan.
  Valoru; Kiitos kommentistasi. Oido vai flunssan olet saanut... toivottavasti menee pian ohitse... Odotellaan innolla kevättä ja sen ihania ihmeitä.

  VastaaPoista
 6. Olipas komeaa katseltavaa! Vesikin valui kielelle monta kertaa ja pörriäiset hauskuuttivat asennoillaan.
  Mutta nuo kaikki kasvit ja pisarat etc. aivan mahtavaa...ja niin, kaikki nuo on meillä vasta edessä ja tulossa.

  Upeat kuvat!!! Missä sinivuokkoja???

  VastaaPoista
 7. Taru: Kiitoksia kommentistasi =). Sinivuokot ovat kesämökiltä Ähtäristä, varmaankin kukkapenkin karkulaisia. Täältä Vaasanseudulta en ole luonnonvaraisena sinivuokkoa vielä bongannut, mutta toivossa on hyvä elää. Mukavaa kevään odottellua.

  VastaaPoista
 8. Olipa hieno esitys, värikkäitä ja teräviä kuvia. Lähikuvaus on minunkin lempparikuvausta. Olen tosi tumpelo tietokoneen kanssa, mitenkäs tämmöinen diaesitys onnistuu?

  VastaaPoista
 9. Iloinen yllätys oli löytää tämä blogisi. Oikein keväisen olon teki kuvaesityksesi. Jääpuikkokuvat myös kauniita ja kaikki muut. Täällä alan käydä säännöllisesti.

  VastaaPoista
 10. Manteli: Kiitos=) Tuo diaesitys on Picasawep-albumeissa mahdollista ottaa käyttöön. Muutoin tuo Picasan wep-albumi on vähän sekavannäköinen, mutta tosi heleppo käyttää.
  Irma; Kiitos kommentistasi. Kiva kun löysit sivuilleni ja tervetuloa "kylään" niin usein kun haluat.

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment