perjantai 26. maaliskuuta 2010

Pari päivää hiihtelyä ja kuvailua suolla.

23.03 Valokuvia Kurjenkierrokselta ja lähimaisemista.


Suon pieniä ihmeitä


Aurinko paistaa lämpimästi ja tuulta on vain vähän.


Luonto nukkuu vielä syvällä pitsipeiton uumenissa.Kaverukset kuu ja kelo


Suolla on vantteria ja kierteisiä mäntyjä joita olisi voinut kuvata tuntikausia

Kuin luonnon taideteoksia.


Aurinko laskee

Aika hiihdellä mökin suojiin.

24.03 Kuvia

Hiihtelemme Maalarinmaan lintutornille. On lämmin ja hiki pukkaa otsaan vaikka hiihtääkin hitaasti.

Hangen alta kurkistelija.

Jääpuikkoja räystäässä.

25.03 Kuvia

Hetki ennen auringon nousua klo on 06:15


Taivas on upean punainen.

 aurinko nousee
Aika  lähteä laittamaan kahvia ja aamupalaa, kerrassaan upean auringon nousu retken jälkeen.

12 kommenttia:

 1. Ai-ai...olipas maukkaita kuvia!!!

  VastaaPoista
 2. Taru: Kiitos viestistä, hienoa jos kuvat "maistuivat" =)

  VastaaPoista
 3. Hyvin onnistuivat kuvat sinulla, oli kaunista auringon laskua ja nousua nam!

  VastaaPoista
 4. Ihana kuvaus retki nukkuvalle suolle. Varmaankin unohtumattomia hetkiä kuvista päätellen, kauniitaa aurigon nousuja ja laskuja.

  VastaaPoista
 5. Valokki; Kävin luuraamassa myös sinun kuvasi, olivat kyllä tosi upeita, hienot värit ja kaikkee.. Hauskaa miten se meneekin aina niin että kuvaamme juuri samat kohteet, vaikkemme kuvaakkaan vierekkäin.. Sama maku ja ajatusmaailma.

  Pehmytpiirto; Kiitos kommentista, tuo oli todella hieno reissu, aurinkoiset säät ja upeat hankikelit auringon laskuineen ja nousuineen. Kiva kun joskus osuu oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunista! Auringonlaskussa on sitä jotain, josta en ainakaan minä saa ikinä kyllikseen. Taivas oli samanvärinen kuin pari päivää sitten kun pääsin pitkästä aikaa kuvaamaan auringonlaskua.
  Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 7. Suo on hieno ympäristö kaikkina vuodenaikoina. Näitä kuvia oli todella mieluisaa katsella ja kokea.Olet saanut niihin mukaan suon hengen. Kiitos.

  VastaaPoista
 8. Oih, nyt tulee talvea ikävä, kun näitä kuvia katselee. Komeita kelokuvia ja herkkiä auringonlaskukuvia. Kuudes kuva alhaalta lukien lemppari, monta kertaa olen sitä jo ihaillut.

  VastaaPoista
 9. Elisa: Kiitoksia:) Auringonlaskut ja nousut on myös minun lemppareitani. Laskuja tulee kuvattua useammin, kun aamuuniselle ja työhönkiirehtivälle nuo aamut ei aina sovi :)

  Irma; Totta, suolla on oma "henkensä riippuen vuoden/vuorokauden ajasta. Nyt oli hiljaista, vain korppi kronksutteli metsäsaarekkeessa, mutta jo kuukauden kuluttua meteli on korvia huumaava, kun muuttolinnut saapuvat. Usein istun mättäällä hiljaa ja nautin vain olemisesta siellä. Mukavaa jos pikkaisen suon henkeä vilahti mukaan.

  Manteli: Kiitoksia kommentistasi :) Kyllä talvea täälläkin saa pian ikävöidä =) pari päivää on satanut pelkkää vettä, joten taisi olla tämän vuoden viimeinen hetki saada tallennettua noita tunnelmia. Kohta saamme kuvailla hiirenkorvia =)

  VastaaPoista
 10. Kaunista, siskosein kaunista!!Aamut ja illat ovatkin niitä keijujen ja taikojen aikoja jolloin luonnon koko ihanuus vielä korostuu, aika on hitaampaa ja aivan kuin itsekkin näkisi ja kuulisi herkemmin. Liekkö jäänteitä siltä ajalta kun ihminen vielä luotti vaistoihinsa,,

  VastaaPoista
 11. Miten kauniita kuvia - voiko kuukuvaa sinisempää taivasta enää olla olemassakaan!

  VastaaPoista
 12. Valoru; Kiitos siskoseni =) olen samaa mieltä, että juuri auringon laskun ja nousun aikana on tietynlainen herkkä hetki.. varmaan jäänne.

  Tuikku; Kiitos mukavaa kun löysit sivuilleni, tervetuloa aina kun haluat :)

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment