lauantai 24. huhtikuuta 2010

Vanhaa harmaata ja niin ihanaa

Eilen kuvailin vanhaa pihapiiriä. Millaisia tarinoita nuo harmaat hirret, kuluneet porraspuut ja ruostuneet avaimenreiät meille kertookaan.

9 kommenttia:

 1. Nämä on syötävän ihania. Kuvissa vanha hirsi toistuu luonnollisen kauniisti. Hirsistä huokuu tunnelma ja sielunsilmin voi nähdä pihapiirin heräävän henkiin. Ihana, ihana postaus:))

  VastaaPoista
 2. Pehmytpiirto: Kiitos:) Vanhat pihapiirit, ladot yms on mielenkiintoisia kuvattavia. Voi tavallaan todellakin herättää henkiin mielikuvituksessaan ne ihmiset jotka porraspuuta on kuluttaneet, äänet, tunnelmat.

  VastaaPoista
 3. Oi kivoja kuvia, tutusta paikasta, jossa olimme kävelyllä, silloin sateella, kun mun olkapää oli mennyt naks! 50 v synttäreillä, oido!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Mahtava pihapiiri, onko sinun omasi? Vanha puu ja hirsi ovat upeita, mikään ei voita tuota pintaa. Sait kauniit kuvat niistä!

  VastaaPoista
 5. Kaunis ovi ja niin paljon herkullisia yksityiskohtia noissa taloissa. Lienee autio - ja mitä kaikkea sisältä mahtaisikaan löytyä!

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka tunnelmallisia kuvia. Harmaantuneet hirret pitävät ihmeen hyvin pintansa säitä vastaan. Ruosteiset avaimenreiätkin näyttävät kauniilta. Mietin minäkin, minkälaista on elämä näissä rakennuksissa ollut, ketä niissä on asunut.

  VastaaPoista
 7. Näissä taloissa ei ole tuijotettu televisiota vaan on tehty puhdetöitä ja keskusteltu. Valoakin oli niin rajallisesti, että piti kokoontua saman öljylampun ympärille.
  Siitäköhän se nykyajan huono olo johtuu? Perheet eivät vietä päivittäistä yhteistä aikaa keskustellen.
  Sait kuvillasi mielikuvitukseni laukkaamaan kauas menneisyyteen.

  VastaaPoista
 8. Valokki; tämä on toinen samansuuntainen pihapiiri, olet tämän ohi ajellut usein :)

  Elisa: Kiitoksia, ei ikäväkyllä ole omani (kun oliskin) tämä on kait jonkinmoinen museoitu pihapiiri. Harmaa hirsipinta on upea, kunpa sais sellaisen talon ittelle =)

  Pipsa (aka Prisma; Vanhat rakennukset ovat täynnä ihania yksityiskohtia. Ilmeisesti talo on museoitu sisälle en ole vielä päässyt käymään.

  Manteli; Kiitos kommentistasi. Samansuuntaisia ajatuksia kulki mielessäni kun pihapiiriä kiertelin ja hirsien pintoja sivelin.

  Mayo; Totta puhut, uskon että nykyisin istumme näiden sähköisten vempeleiden äärellä liikaa... Kiva jos mielikuvat alkoivat laukata :)

  VastaaPoista
 9. Eikös ole hassua, miten elämää nähneet kauniisti vanhentuneet talot ovat paljon ihanampia, kuin uutuuttaan hohtavat moderniöky-mööpelit. Se vain on niin - vanhat kodit kiehtovat, etenkin mielikuvitusta. Ihania kuvia ihanasta paikasta.

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment