tiistai 4. toukokuuta 2010

Vapputervehdyksiä mökiltä

 Tässä pieni kuvakertomus viime viikonlopusta mökillä. Huomasin että järkkärikamerani obtiikan sisällä tai kuvauskennossa on jotain hahtuvia, eikä se suostu oikein tarkentamaan kunnolla. Otin kuvia sillä ja pienellä Ixuksella.. vähän rakeisia ovat mutta ovatpa muistoja kumminkin.

Saavuimme mökille Perjantaina vapun aattona. Sää oli erittäin sumuinen ja kostea.Mutta kun mättäitä tutkiskeli tarkemmin niin joitain valopilkkujakin löytyi.

Vappu-päivänä meni ja tuli sadekuuroja. Välillä pilkisteli aurinko saaden tummat pilvet järven takana vaikuttamaan lähes uhkaavilta.
Sateenkaarikin pilkisti ujosti hetkisen.
Maasta työntyi jo pieniä vihreitä lehtiä.

Sunnuntaina saimme läpileikkauksen suomalaisesta säästä. Välillä paistoi aurinko, satoi vettä ja taas paistoi. sitten satoi räntää, rakeita isoja lumihiutaleita... jne. Illalla sää selkeni ja viileni.


 Maanantaina oli maa ja lätäköt jäässä. Järvessäkin oli vähän rannalla riitettä.  Aurinko paistoi kauniisti.
Kuvaus assistentit ovat valmiina päivän koitoksiin.

 Ja tällaisia saimme aikaseksi.

Akvarelleja
Abstraktioita
Aurinkoisia järvenrantakuvia.

Ikuistimme kun torvijäkälän vappumalja oli jäänyt juomatta.

ja sinivuokko uskalsi vihdoinkin kääntää ujon katseensa kohti aurinkoa.7 kommenttia:

 1. Upeita ja värikkäitä maisemakuvia monta. Sumukuvat ovat tunnelmallisia ja sinivuokkojakin olet löytänyt. Tummapilvinen maisemakuva lempparini.

  VastaaPoista
 2. Manteli: Kiitos kommentistasi. Sinivuokko oli "nuupallaan" nuput alaspäin maanantaihin asti, jolloin auringon voimasta avasi kukkansa kunnolla. Pidin itsekkin noista pilvikuvista. Työkoneella kun niitä katselin näyttivät ihan pikkasen liiankin tummilta... tiedä sitten kummassa koneen näytössä vika :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Ensimmäiset sumukuvat jänniä kun horisonttikin häviää.. Minunkin lemppari tuo tummapilvinen kuva, ihanan jännittävä!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia taasen täällä. Saitte kaikennäköistä keliä, täällä oli vain pilvistä ja sitten aurinkoista. Että sitten rakastan tuota mökin järveä, kiva että sain kurkata sitä täällä.

  VastaaPoista
 5. Raikas pikari!
  Ja sykähdyttää tuo tummapilvinen järvimaisema. Kaunista.

  VastaaPoista
 6. Voiko noilla valopilkuilla olla jotakin tekemistä vanamojen kanssa? Varret samassa asennossa.
  Kauniille kuvillesi tunnustus blogissani. Käythän hakemassa : )

  VastaaPoista
 7. Elisa; Kiitos kommentistasi. Sumussa on aina jotenkin satumainen tunnelma. Tuo tummapilvinen ilma oli myös aika uhkaavan näköinen :)

  Valoru; Kiitos kiitos Jep meillä vaihtei kaikki mahdolliset säät. kotijärvi on paras ei siitä mihkään pääse. Kiva kun kävit krkkaamassa.

  Pipsa: Kiitti kommentista. Minusta on kiva mönkiä nenä mättäissä välillä, tutkien mitä sieltä löytyy :)

  Mayo; Valopilkut on sammaleen itiökotia käsittääkseni. Kiitokset ihanasta tunnustuksesta.. heitän sitä eteenpäin kunhan ehdin kotiutua kunnolla.

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment