perjantai 9. heinäkuuta 2010

Perjantai aamun utua Hulumilta ja illan aurinkoa Perälästä

Nykyään minulla kulkee aina kamera mukana työmatkoilla, kun ei sitä koskaan tiedä mitä tulee vastaan.
Tänään aamulla oli upea usva ja rypsipellot upeimmillaan, joten  työmatkalla auto parkkiin tienvarteen ja nopsaan muutama "rokumentti "maisemista.
Töiden jälkeen tein pyörälenkin jalan kuntoutusmielessä ja tietenkin taaskin oli kamera mukana tässä yksi rypsipeltokuva siltä reissulta


Tämä postaus tulee ajastettuna, kun itse nautiskelen sisarten ja äitikän kanssa mökin maisemista.
Sähköisten yhteyksien pariin palailen taas kunhan ehdin


Upeaa ja rentouttavaa viikonloppua.


4 kommenttia:

 1. Tässäpä on vakuuttava paketti hyvin onnistuneita kuvia! Tuo pilvi on kuin kukkien päitä pöllyttävä tuulen henki. Kuvassa on melkoisesti vauhtia, vaikka todellisuudessa ei varmaan ollut tuulista.
  Ruusuissa on nätit valoääriviivat ja keltaiset pellot ovat hengästyttävän komeita. Ihana kesä, ei valittamista.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana väriyhdistelmä ylimmäisessä kuvassa ja vielä usvaa taustalla, aivan kuin postikortti.

  Ruusut kukkivat täyttä häkää ja tuoksuvat myös. Kukkakaupan ruusuista usein puuttuu tuoksu, mutta näistä pihalla kasvavista sitä ei onneksi ole jalostettu pois.

  VastaaPoista
 3. Todella upea taivas ja pilvenharsoja tuossa alimmassa rypsipeltokuvassa.
  Muutkin ovat komeita, jännää hämyisyyttä yläkuvissa: sumua vaiko savua?
  Rypsi kukki tänä vuonna (ainakin joillain paikoin) todella hups nopeasti kun on ollut nämä helteet. Ehdin tuskin huomatakaan kun kukinta alkaakin jo olla ohi.

  VastaaPoista
 4. Pipsa: Kiitokset kommentistasi. Itsekkin pidin tuosta tuulikeijusta rypsipellon päällä. Kesä on todella kauneimmillaan nautitaan siitä
  Manteli:
  Kiitos lämpimästä kommentistasi. Ruusut ovat todellakin rypsipeltojen ohella olleet täydessä kukassa ja molemmat tuoksuvat huumaavasti, varksinkin illalla kun aurinko on laksenut... tuota parfyymiä kun saisi vähän pulloon.

  Uuvana; kiitos kommentistasi. Tuossa ylimmässä rypsipeltokuvasssa on aamun usvaa auringon paistaessa takaa. Oli aika jännän näköistä. Alin rypsipeltokuva on iltapäivän lenkiltä. Huomasin saman että pian kukinta on ohi, kun on niin lämmintä.

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment