lauantai 25. syyskuuta 2010

Kuvaesitys KuusamostaVihdoinkin sain käpisteltyä Kuusamon kuvat läpi ja tällaisen esityksen tein.

21 kommenttia:

 1. Tämä täällä kirkuuuu!!! Olen sanaton, ... ihania, valtavan ihania. Aivan kuin olisin saanut olla itse, pienellä Lapin matkalla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä huikeasta retkestä, kyllä olet kauniit kuvat ottanut. Maisemat ovat upeita ja ruska parhaimmillaan, olet saanut korkeuserotkin hyvin näkyviin, välillä jo huimasi. Kuukkelikin vilahti parissa kuvassa. Taisit ottaa satoja kuvia, käsittelemisessä kului varmaan paljon aikaa.
  Näitä kuvia tulen vielä toisenkin kerran katselemaan.

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia, tekis mieli itsekin päästä paikan päälle, tulee ihan rauhallinen mieli kun noita kuvia katselee!
  T. Miniä

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia ja hienoja maisemia. Ei ollut käytyä koskaan, vaikka tuolla päin ollaan kuljettukin, eikä ole niin hirmuisen kaukanakaan.

  VastaaPoista
 5. Onpa jylhät maisemat ja lehtipuiden ruska valaisee polut ja rannat niin kauniisti. Jyrkänteiden korkeus näkyy kuvissa hyvin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos esityksestä. Helppo katsella tässä koneella, kun toinen on ahkeroinut, mutta olethan myös saanut nauttia paikan päällä näkymistä : )

  VastaaPoista
 7. Huh... olipa kaunis retki :) Tuttuja koskia, portaita ja riippusiltojakin löytyi... Kiitokset täältäkin "vaelluksesta" :)

  VastaaPoista
 8. Kaunista, jylhää syksyn väri-iloittelua!

  VastaaPoista
 9. Nautinnollinen kuvaesitys, katsoin sen kahteen kertaan. Harkittuja kuvakulmia, monipuolisia kuvia tutuista maisemista. Näkee, että olet paneutunut kunnolla kuvaamiseen. Kanjonin syvyyskin tuli hyvin esille. Sumukuvista tykkäsin erityisesti. Esityksesi toimisi hyvin Oulangan mainoksena laajemmaltikin.

  VastaaPoista
 10. Ihan melkein sanatonna, niin upea esitys! Kiitos!

  VastaaPoista
 11. Hieno esitys, ja upeat ruskat vielä väreinä.
  Olipa mukava nähdä Aallokkokoskea ja Jyrävää, siellä käytiin aina lapsena kun oltiin perheen kanssa Lapinreissulla. Tultiin aina Kuusamon ja Itä-Suomen kautta takaisin. Sen jälkeen en olekaan tuolla käynyt, mutta silti tutuilta näyttivät nuo muutamat näkymät ja kuvakulmat, niin samoista paikoista on silloin katsellut.
  Kiitos ihanista kuvista!

  VastaaPoista
 12. Aaah, miten ihanaa raikkautta kuvissasi! Upean kuvasaaliin sait. Kyllä syksy on kaunis, ja kosket, ja Kuusamo. Kerran olen käynyt nuissa maisemissa ja hienojen kuviesi myötä pääsin sinne toistamiseen syysretkell. Kiitos kiitos!

  VastaaPoista
 13. Ruskan kultainen hehku, ikiaikainen petäjä, jyrkät kallioseinämät, veden valtava voima, pieni eläväinen kuukkeli... upeaa katsottavaa!

  VastaaPoista
 14. ....ÄH kirjoitin pitkät tarinat teille jokaiselle, mutta bittiavaruus nielaisi kirjoitukseni mustaan pimeyteen:I Joten otan uudelleen mutta lyhennetysti ;)
  ISO ja lämmin kiitos teille blogiystäväni kannustavista kommenteistanne. Tuo Kuusamon viikko oli upea kokemus monelta kannalta. Olen huikean onnellinen jos pystyin kuvillani välittämään teille hippusen, sitä upeutta, sumuaamujen rauhaa, koskien kohinaa ja ruskan loistoa jota itse sain nautiskella ja kuvata lomallani.

  VastaaPoista
 15. Kiitos tästä ihanasta esityksestä :)

  Kun ei itse pääse tuonne, on mukavaa matkailla kotisohvalta näihin upeisiin maisemiin!

  VastaaPoista
 16. Kyllä on taas kamera osannu osua oikeisiin pikkoihin! mahtavia kuvia äitee! Tuonne kyllä pitäisi paikanpäälle päästä käymään,kun noita muita luononpuistoja on jo käyty koluamassa. ehkä muutaman vuoden päästä..

  VastaaPoista
 17. Hanna: Kiitos kommentistasi ;)

  Mika; Kiitoksia, ei muutakun lapset ja kamppeet autoon ensisyksynä ja auton nokka kohti Kuusamoa... siellä on paljon kohteita lyhyen matkan päässä autoteistä, jotta varmasti lapset jaksaisivat jo kävellä... Ehkä Fiinaa pitäisi vähän kantaa rinkassa välillä.

  VastaaPoista
 18. Tosi upeita valokuvia! Minäkin olen ollut onnellinen Lapinkoiran emäntä. Ihana pihlajanmarjakuva! Koira on paras lenkkikaveri ihmeellisillä kävelyretkillä luontoon.

  VastaaPoista
 19. Frau Teija:

  Kiitokset kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa blogilleni.
  Koiran kanssa on kaksinverroin hauskempaa (kolme koiraa jo pikkasen hankaloittaa esim valokuvaamista :)

  VastaaPoista
 20. Minä niin rakastan veden ja syksyisten lehtien yhdistelmää. Tässä oli monia niin ihania kuvia kertakaikkiaan, kuin oisi syönyt jotain oikein hyvää :)

  VastaaPoista
 21. Valoru siskoseni; Kiitos halit kommentistasi, minulla usein sama tunne kun katselen ihmisten ottamia mieluisia kuvia.

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment