lauantai 20. marraskuuta 2010

Sommarösundi ja Raippaluodon silta oli retkikohteena sisaren kanssa

 Aurinkoisen Lauantain retkemme suuntautui Raippaluotoon ja Sommarösundiin.

8 kommenttia:

 1. Äärimmäisen kaunista. Pieniä hattuja kivillä : )

  VastaaPoista
 2. Ihania! Tuossa läheltä jäisestä kivestä otetussa kuvassa(5 ylhäältäpäin) on mielestäni ihan jäiset kasvot..hiuksetkin sillä on, muutenkin pidän tästä erityisesti.

  VastaaPoista
 3. Ihania rantakuvia!
  Paljon iloa tälläiselle rantamaisemaintoilijalle.

  VastaaPoista
 4. Raikasta ja kuulasta. Kysymys onko Valokki sisaresi, teiltä tuli peräkkäiset bloggaukset ja valokuvat samalta paikalta ;)

  VastaaPoista
 5. Kaunista, kivet jääkuorrutuksella ovat tosi hyisen näköisiä, ihanasti aurinko kimmeltää niissä.
  Kävin jo Valokin blogissa vierailulla, on teillä mukavaa, kun saatte yhdessä näitä kuvausretkiä tehdä, voi sitten vertailla kuvasatoa ja kokemuksia.
  Siltakuvat ovat tunnelmallisia, tuo viimeinen kuva oli lempparini.

  VastaaPoista
 6. Minäkin kävin jo siskosi blogissa ja on hauska katsella näitä kuvia peräkkäin. Jotain samaa siellä on, joissakin kuvissa paljonkin, mutta myös erilaista. Ihana retki ja upeat kuvat, hienoa!

  VastaaPoista
 7. Ihanan aakeita merikuvia vaarakarjalaisen järvenranta-asukkaan mielestä. Mukavasti välittyy tunnelmat tänne Suomen toiselle reunalle.

  VastaaPoista
 8. Mayo; Kiitos ;)
  Talvi tulossa, niin kivilläkin pitsihatut päässä.

  valorun valakiat; Kiitti, niinpä onkin ihan selvästi jokin kivenhaltija siinä.

  Kiki; Kiitoksia, mukavaa kun pidit kuvistani. Rantakuvat ovat minunkin lemppareitani.

  Ari; Kiitos kommentistasi, vastaus kysymykseesi; Valokki on sisareni valokuvaretkeilemme paljon yhdessä. Myös Valoru ja Seijamarjatta ovat siskojani, he bloggailevat myös :)

  Manteli; Kiitos kommentistasi. Sisaren/sisarien kanssa on aina mukava lähteä kuvareissuille. Ei tarvii arvuutella mitä toinen haluaisi tehdä kun on samat harrastukset.

  Elisa; Kiitoksia. On jännää miten otamme samoista paikoista kuvia vaikka liikummekin ihan eripuolilla, emme välttämättä vierekkäin kokoajan. Kai meillä on sama näkemys asioista ;)

  Maalaispuutarhan Marketta; Lämpimästi tervetuloa blogiini, ja kiitokset kommentistasi. Ihanaa jos kuivta välittyi merituulen suolaisuus =)

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment