sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Ihanaa talvea ja pakkasta flunssasta huolimatta


 Muutamia talvikuvia viimmeviikolta. Olen pyrkinyt tekemään ruokatunnilla 15-30 minuutin happihyppelyn ulkona.  Ohessa muutama kuva Vaasan Suvilahden rannalta ja muutamia kuvia sisaren mökiltä viikonloppuna.  Keskiviikosta asti olen ollut flunssassa, mutta uskon, että ensiviikolla taas jatketaan.


 Yhdeksän viimeisintä kuvaa on Valokki siskoni kanssa vietetyltä rauhalliselta mökkivierailulta. Juttelimme mukavia, poltimme kynttilöitä ja kävelimme hiljaksiin muutaman lenkin ulkona, kameran kanssa tietenkin. Tässä viimeisessä kuvassa hän etsii sopivia kuvakulmia auringonlaskun vangitsemiseksi kamerallaan.

11 kommenttia:

 1. Voi ihmetys, kun olet ottanut taas niin tunnelmallisia kuvia, meilläpäin ei kyllä ole tietoakaan näin kuuraisista puista. Aitakuva ja jokikuva saivat minut haukkomaan henkeä, kyllä Suomen talvi on kaunis.
  Kiitos ihanasta talviretkestä.
  Rauhallista itsenäisyyspäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kyllä näitä on kannattanu odottaa.. olen ihmetellyt kun et ole päivittäny blogiasi "pitkään" aikaan :) Aivan henkeäsalpaavan upeita kuvia!!!

  VastaaPoista
 3. Valon ja varjon leikkiä kuuraisissa puissa. Onpa mahtavia kuvia.

  VastaaPoista
 4. No kylläpä taas laitoit katsojan upealle matkalle! Jo neljännen kuvan kohdalla oli haljeta ihastuksesta ja lisää vaan tuli!

  VastaaPoista
 5. Olen aina tykännyt älyttömästi kuviesi väreistä eikä nytkään tullut poikkeusta. Ei täällä kaupungissa tiedä talven kauneudesta yhtikäs mitään.

  VastaaPoista
 6. Kyllä oli mahtavia kuvia, aivan mykistäviä! VAU!!!

  VastaaPoista
 7. Hiljaiseksi ihailusta ja ihmetyksestä vetävät kuvasi. Kerrassaan upeita. Iloista Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 8. Nuo pakkaspäivän kuvat ovat aivan huippuja!. Sait kauniita kuvia yhteisiltä kuvausretkiltäkin:)

  VastaaPoista
 9. Teillä se näkyy olevan tuo 'kuva-näkemys' vähän niinko 'suku-vika'...!?
  Siskosi - Valokin - kuvia ja Sinun kuvia katellessa menin vähän-niin-ko-hiljaiseksi...!
  Kuvasi ovat lyhyesti - Hienoja ja Kauniita...!
  Itsenäisyyspäivän terveisin...

  VastaaPoista
 10. On hienoa katsella näin etäältä mahtavia talvikuvia. Paranemisiin ja Hyvää itsenäisyyspäivää

  VastaaPoista
 11. Manteli; Lämmin kiitos kommentistasi. Tuo kuura kehittyi kait noiden lämpötilojen aika suureten vaihteluiden seurauksena. Ja mikä ihmeellisintä täällä aakeella pohjanmaalla,tuuli ei heti pudotellut sitä alas. Pidän ihan hirmusesti juuri tuollaisista pakkaspäivistä, kun vain ehtisi niistä useammin nauttimaan (työelämä haitta hiukka =)

  Jaana; Kiitoksia ihanaa jos kuvista oli iloa. Vähän on ollut tosiaan nokka maassa ja sitten tuo flunssapöpö riesana. Noiden syiden takia kuvaaminenkaan ei ole niin hirmuusti huvittanut, saatika tämä blogin pito... Mutta kevättä kohti mennään, niin ehkä piristymistä on odotettavissa:)

  Pekka Aalto; Kiitokset kannustavasta kommentistasi, nyt on mitä parhaimmat hetket valon ja varjon ikuistamiseen, jos vain ehtii tuonne ulkosalle päivän aikaan :)

  Heikki Lappalainen; Kiitos kommentistasi, mukavaa jos viihdyit kuvamatkallani. Kuvia ottaessani olin ihan haltioissani, maisema oli kyllä uskomattoman näköinen. Joskus minua hiukka pelottaa, että ihmiset kyllästyvät, kun laitan liian monta kuvaa/postaus.

  Mayo; Kiitos, ihanaa kun pidät kuvieni väristä (olen hiukan huolestunut että ovatko ihan vinksallaan, kun katselen niitä itse läppärin näytöltä jota ei ole kalibroitu ) Noiden ensimmäisten kuvien meri maisemat on ihan Vaasan kaupungin kupeessa, moottoritie menee luvattoman lähellä.

  Kiki: Kiitos:) Olen tosi iloinen, kun pidit kuvista.

  Irma; Lämmin kiitos kommentistasi. On ihanaa jos kuvat välittävät pikkasen sitä upeutta mitä tuona päivänä oli ilmassa :)

  Valokin värsyjä; Kiitoshali kommentista. Tuolloin oli niin huippu sää. Huomaatkos noissa yhteisretken kuvissa, miten niiden ilme muuttuu heti kun aurinko rupeaa kurkistelemaan.

  Eko; Oikean havainnon olet tehnyt, meillä on kaikilla siskoksilla (4) ja äitikällä sama sukuvika... luovuus pukkaa pintaan tavalla tai toisella. Kaikki kuvaavat, piirtävät, maalailevat ja näpräävät käsillään jotain.
  Kiitoksia kannustuksestasi.Olen hyvin otettu ja onnellinen jos olen onnistunut ottamaan miellyttäviä ajatuksia ja tunnetiloja herättäviä kuvia.

  Ari; Kiitokset kommentistasi, hienoa jos kuvat onnistuvat välittämään talviterveiset kotosuomesta. Flunssa on jo pikkasen paremmassa jamassa.

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment