torstai 9. joulukuuta 2010

Keskiviikon ruokatauko kuvailut

Heti kun olin saanut syötyä, hyppäsin ulkoiluvaatteisiin ja ajaa hurautin Vaasan jäähallin parkkipaikalle ja kävelin rantatielle.
Nyt maisema oli ihan erilainen kun 30.11. kun siellä edellisellä kerralla kuvailin.
Ohessa muutama nopeasti otettu kuva.


Minun kamerassani on vissiinkin taas joko kennolla tai sitten tuolla obiskan sisällä joku pläntti, kun kaikissa kuvissa on ihne pompuloita, eikä kuvat tahdo tarkentua millään.

14 kommenttia:

 1. Raikkaita värejä, talvista tunnelmaa, korsikuvasta pidin täysillä, siinä aurinko leikkii hangella ja etualan varjot antavat kuvalle syvyyttä.
  Kyllä olisi ihanaa päästä kuvailemaan pitkästä aikaa. Vielä pitää pinnistellä pari viikkoa, sitten vietän muutaman lomapäivän, kenties sää suosii kuvausharrastusta.

  VastaaPoista
 2. Mukavalta näyttää myös siellä, on hauska seurata teidän sisarusten kilpalaulantaa. Itse odottelen tuota auringon nousua yli kuukausi vielä h-hetkeen.

  VastaaPoista
 3. Sulla on jotenki semmonen ihan oma tyyli nähdä kuvaukselliset kohteet... en osaa selittää, mutta aina tulee sama tunne kun katon sinun kuvia =)

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita kuvia, hienoa valoa, kauniita värejä!

  VastaaPoista
 5. Hienoja, aurinkoisia kuvia, jossain on siis joskus ollut näin auringoistakin.

  Pidin kovasti tuosta kuudennesta kuvasta, jossa alareunassa tummat heinät ja kuva-alue kirkastuu yläviistoon.
  Olen myös huomannut tuon sinun kuvasilmän.

  VastaaPoista
 6. taiten otettuja on kuvasi. sinulla on kuvaus silmää. hieno viileä talvi monet kuvat sopisi postikorteiksi.

  VastaaPoista
 7. Kuviasi katsoessa tuntuu, että astun lapsuuteen ja maalaismaisemiin. Haikeutta.

  VastaaPoista
 8. Upeat on happihyppykelit ja tienootkin. Tuossa jo varttituntikin virkistää varmaan ihmeesti. Kauniita talvinäkymiä olet ikuistanut hyppelyn varrelta.

  Minulla on kameran kanssa sama "pompulaongelma", vasta nyt lumien tultua olen oikein huomannut miten paljon kaikkea roskaa kennossa on. olen ajatellut postat ja kysyä, onko kenelläkään kokemuksia kennon puhdistamisesta itse, vai kannattaako suosiolla viedä kamera "lääkäriin"?

  VastaaPoista
 9. Manteli; Kiitoksia kommentistasi. Pidän itsekkin tuosta kuvasta. Toivottavasti pääset pian kameran kanssa luontoon, se on niin rentouttavaa touhua.

  Ari: Kiitoksia. Nyt on niin ihmeelliset värit kaun aurinko paistaa alhaalta ja viipyy runsaat neljä tuntia, ilonamme, kadotakseen taas. Teillä siellä ihanat kaamoksen sävyt nyt juuri, tietty täytyy olla kirkas sää, että niitä voi sen hetken ihailla kun ovat näkyvissä.

  Jaana; Kiitoksia kommentistasi, minoon vähä tämmöönen omituunen kuvailia, ei vainkaan sehän olis ihanaa jos oma näkemykseni välittyy kuvista

  Elisa: Lämmin kiitos kommentistasi.

  Pehmyt piirto: Kiitoksia kommentistasi, täällä rannikolla on ollut ihmeen usein aurinkoisia päiviä.

  aikatherine: kiitoksia kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa blogilleni.

  Mayo: Kiitoksia, nyt on ollut ihan sellainen talvi, kun muistan lapsuudesta. Nuo rakennukset joita kuvissani on ovat kotiseutumuseon rakennuksia, vanhoja ja ihania.

  Timppa: Kiitoksia kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi blogilleni.

  VastaaPoista
 10. Uuvana; Kiitoksia kommentistasi. Tuo vartin-puolentunnin happihyppy on parasta mitä oon viimeaikoina itselleni keksinyt :) Mä en taida itse uskaltaa kameran kennolle tehdä mitään, vaikka tiedänkin, että toiset niitä kyllä putsailee. Vien suosiolla lääkärille... kunhan vaan malttais sen sinne jättää :)

  VastaaPoista
 11. Niin kaunista! Voi jehna! ...hö, kurjaa tommoiset pompulajutut.

  VastaaPoista
 12. Valorun valakiat: Kiitosta kommentista ja haleja pikkuselle siskolle. Ilmeisesti nuo pompulat onkin objektiivissa.. ja on kalliimpi juttu :(

  Hanski: Kiitoksia kommentistasi ja tervetuloa blogilleni.

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment