tiistai 14. joulukuuta 2010

Muutama kuva viikonlopulta Kyrönjoen varrelta

Viikonloppuna siskoni kanssa kuljettiin Kyrön joen varsia ja tallennettiin kaunista talvimaisemaa
Pakkasta oli Lauantaina -17 ja niin kylmä viima, että meinas ihan kalikaksi jäätyä. Vaatetta oli päällä niin paljon, että muistutimme Micelin ukkoja, mutta silti vilu tunki läpi. Sormet ja varpaat kärsi eniten.
Sunnuntaina ei ollut läheskään niin pureva ilma, vaikka pakkasta oli paikoin -21.

Taas huolet ja säryt yms jäivät hetkeksi syrjään, kun vietimme mukavia hetkiä tehden luonto retkiä..
Aluksi on muutama kuva Lauantailta, ehdittin vähän ennen kun aurinko meni mailleen.Seuraavat kuvat ovat sunnuntain kuvauspäivältä, nyt olimme hieman aikaisemmin kuvauspaikoilla.
Maanatainakin otin ruokatauko ulkoilulla  muutaman kuvan, vaikka olikin pilvistä ja harmaata.Hups! taas tuli liikaa näitä kuvia, mutta toivottavasti jaksoitte tänne asti.
Mukavaa viikon jatkoa kaikille.

12 kommenttia:

 1. Kyrönjoella ja täällä Seinäjoen suunnassa on niin ihanan valkoinen, paksu huurre puissa. Toista on Kalajoen ja Kokkolan suunnalla, ajelin siellä viikonloppuna. Koko puusto oli melko paljas..

  VastaaPoista
 2. Näitä ihania kuviasi jaksaa katsella loputtomiin, aina esiin tulee entistä hienompi kuva. Kyröjoki on kuvauksellinen, kuuraisia puita, usvaa, veden liikettä. Sunnuntaikuvissasi ihastuin kuvaan, jossa on pieni talo ja lato. Pastellinsävyjä taivaanrannassa ja kuuraiset puut, miten kaunis yhdistelmä.
  Kuvauksellista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. ulleriina: Kiitoksia kommentistasi... Oiskohan tuolla lähempänä rantaa tuullut enempi että kaikki lumet on putoilleet.

  Manteli: Lämmin kiitos kommentistasi.. Tuo sunnuntai-ilta oli aivan upea väreiltään, nautiskelimme ihan vain katsellessa, ja onneksi muistimme napsia muutamia kuviakin. Toivottavasti sinäkin ehdit kuvailemaan.

  VastaaPoista
 4. Ensimmäinen ja kuudes .... ovat luokattoman kauniita kuvia ;) Bravo

  VastaaPoista
 5. Taas aivan uskomattoman upea sarja toinen toistaan ihanampia kuvia!
  Ei voi kuin ihastella.

  VastaaPoista
 6. Kaarnikka... Kiitoksia Hienosta Kuva-Esityksestä. Olet kuvannut kuvia ison määrän joista varmaan moni kuvaaja on 'kateellinen'...!
  Tässä sarjassa on kuvia joiden kauneus ja viimeistelty sommittelu väreineen on 'mestari-luokkaa'.
  Kannatti vähän 'värjötelläkin' ja puhallella 'hyppysiin' 20 asteen pakkasessa.
  Taide ei synny ilman 'tuskaa'...!!

  VastaaPoista
 7. Oi oi, miten upeaa jälkeä. Täällä ollaan ihastuksesta mykkänä! Olet todella taitava kuvaaja. Ja nuo retket siskon kanssa ovat varmasti vailla vertaansa.

  VastaaPoista
 8. Viisi ensimmäistä ja 10-14 kuvista, "kopioita" löytyy minunkin kuvasaaliista hih ihan naurattaa. Ovat kyllä hieman tasokkaampia kuin omani, jotka vähän sohastu.

  VastaaPoista
 9. On hienoja! Ykköseksi laittaisin sunnuntain ekan kuvan!

  VastaaPoista
 10. Muutama tosi hieno joulukorttiaihe löytyy tästä sarjasta, nuo vaaleanpunaiset taivaat suorastaan tihkuvat joulutunnelmaa.
  Kylmyys huokuu noista juoksevan veden kuvista eli kyllä hyvin välittyvät tunnelmat!

  VastaaPoista
 11. Hyvin jaksaa kaikki kuvat, mitä vielä. Mukava nähdä näitä aurinkoisia kuvia, kun täällä on ollut taas niin harmaata ja hämärää, pyryttelevää.

  VastaaPoista
 12. Ari;
  Kiki;
  Eko;
  Elisa;
  Valokin Värsyjä;
  Timppa;
  Pipsa;
  uuvana;
  Ison isot ja lämpimät kiitokset teille kaikille kannustavista kommenteistanne. Ajanpuutteen vuoksi vastaan nyt näin tylsästi kaikille samalla viestillä, mutta jahka joulukiireet helppaa, niin sitten persoonallisemmin ;)

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment