sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Hienon viikolopun muutama kuva

Viikonloppuna valokuvaus oli pikkasen sivuosassa, mutta muutama kuva oli  silti ihan pakko ottaa. Kuutamokuviakin yrittelin, mutten oikein osttu...


 
   


Viimesimpään kuvaan tuli meielenkiintoinen valo, kun auto ajoi takaa ja kääntyis sivutielle.

Taas näitä kuvia tuli aivan liikaa, ja noita ladonkuvia jälleen koittakaa kestää :)... elän toivossa, että pääsen pikapuoliin toisenlaisiinkin maisemiin kuvaamaan.
Mukavaa alkavaa viikkoa toivottelen.

17 kommenttia:

 1. Mukavasti erilaista valoa ja sopivasti kuvia, näin aamukahvilla.

  VastaaPoista
 2. Nämä aukeat ja ladot ovat mielyttäviä katsella, Virroilla ei tällaisia maisemia näe, tosin jo Tuuriin mentäessä olisi mukava kuvauskohde, kun muistaisi ottaa kameran joskus.
  Toinen asia, mitä ei Virroilla paljoa näy nykyään on ihana auringonvalo. Viikonloppu meni taas pilvisessä säässä, välillä vähän harmittaa.
  Kuutamokuvausta en ole kokeillut, mutta haluaisin kyllä joskus kokeilla. Hienoja ovat myös kuutamokuvasi. Kiitos taas kuvaelämyksestä.

  VastaaPoista
 3. Laita vain noita ladon kuvia edelleenkin. Ei niistä saa tarpeeksi, muuttuuhan maisema aina siinä ympärillä, ja valo. Noissa latomaisemissa on jotain samaa aavaa tunnelmaa kuin puuttomassa tunturimaisemassa. Poikani, joka harrastaa valokuvausta myös, sanoi minulle kerran kun valittelin kuutamokuvien vaikeutta, että niiden ottamisessa on käytettävä tekniikkaa ja apuvälineitä; puhui joistain päällekkäisotoksista ja valotuksista.. Täytyisi itsekin opiskella tekniikkaa paljon enemmän. Minusta kyllä nuo sinun kuutamo-otoksetkin olivat hyvin kauniita!

  VastaaPoista
 4. Sopiva määrä on näitä hienoja kuvia. Eikä noin upeisiin latokuviin voi millään kyllästyä. Nehän ovat sitä paitsi tälläisille kaupunkilaisille sitä kaivattua eksotiikkaa... :)

  VastaaPoista
 5. Kivasti sait kuvia matkan varrelta kotiin sunnuntaina. Lauantain kuutamokuvatkin hienoja. Toivotaan, että tulee tälle viikolle kivoja kuvausilmoja.

  VastaaPoista
 6. Näissä kuvissa ovat kaikki herkut läsnä: päihdyttävää aurinkoa, kuutamoa ja tähtiä, keinovaloakin lisäksi! Rikkautta kerrakseen.

  VastaaPoista
 7. Ari;
  Manteli;
  Maaretta;
  Kiki;
  Valokin värsyjä;
  Pipsa;
  Lasse;
  Lämmin kiitos kommenteistanne. Toivotaan kauniita aurinkoisia ilmoja. Miten mukavaa että viihdytte kuvieni seurassa, olen siitä niin iloinen.

  A warm thank you for your comments. Let's hope the beautiful sunny weather. How nice that you enjoy the company of my pictures, I am so happy.

  VastaaPoista
 8. Paljon kuvattu aihe ja silti niin kuvauksellinen, hienoja latokuvia :-)

  VastaaPoista
 9. Wonderfull fotos, greeting from Belgium

  VastaaPoista
 10. Kiva kun tulit blogiini lukijaksi, tervetuloa.
  Uskomattoman rauhoittavia nämä latokuvat, niissä asuu rauha.
  Auringon säteen kultaamat puunoksat ovat upeita.
  Yökuvat sykähdyttäviä.
  Kiitos tästä energiapläjäyksestä. Ei yhtään liikaa kuvia.

  VastaaPoista
 11. Mahtavat kuvat. Eksoottisia ovat nuo aakeet laakeet latoineen savolaiselle...

  VastaaPoista
 12. Soili Jussila;
  Lämmin kiitos kannustavasta kommentistasi. Asun tällaisten peltojen keskellä lähes, siksi tulee kuvattua noita samoja maisemia ehkä liiankin helposti. Jos haluan muuta kuvattavaa, on lähdettävä autolla liikkeelle :) Pidän silti kovasti kuljeskelusta peltojen reunamilla, ihailemassa katoavaa latomaisemaa.

  VastaaPoista
 13. retriever:
  Many thanks for your comment, and a warm welcome to my blog

  VastaaPoista
 14. Lavendeli:
  Lämpimästi tervetuloa blogilleni ja kiitokset kommentistasi. Mukavaa kun viihdyit kuvieni parissa.

  VastaaPoista
 15. Irma;
  Lämmin kiitos kommentistasi. Aakeet laaket olivat minulle keskisuomen tytölle myös aikanaan eksoottinen kokemus (ja järvien puute :)

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment