maanantai 21. helmikuuta 2011

Kuusamoon kolmeksi päväksi kuvaamaan


Pakkaus/pyykkisulkeisia oli koko viikonloppu, syystä että olen lähdössä kolmeksi päiväksi Kuusamoon kuvaamaan.
Kaikenlaista hankaluutta on ollut ja asiat vastustaneet mutta toivottavasti reissu menee sujuvasti, enkä esim jäädy seidaksi Oulangan kanjonin laidalle tai putoa jyrkänteeltä :-o
Eilen vielä säätietoja kurkkiessa näytti lähes kolmenkymmenen pakkasia tuolle ajalle, mutta nyt näyttääpi pikkasen lauhemmalta ja pilviseltä.......
Aurinkoa toivoisin kovasti, sillä lumisateessa ei ole kiva kuvailla..... mut odotellaan ja katsotaan mitä tuleman pitää..
Enää huominen päivä töitä ja sitten keskiviikkona aikasin aamulla lähden ajaa huristamaan ja lähes 700 km on matkaa edessä.
Koska en ehdi kovasti blogissani vierailla tulevalla viikolla , laitan teille pienen hassun haasteen/tehtävän.

Alla kuva pohdittavaksi teille, hyvät lukijani.  Mitä näette kuvassa?  päästäkääpä mielikuvitus valloilleen  ja tarinaa kommenttikenttään.


Pitemmittä puheitta toivottelen kaikille aurinkoista, kimaltelevaa, helisevää helmikuun viikkoa ja upeita aurinkoja aamuun ja iltaan. 
11 kommenttia:

 1. Voi jukra, varmaan aivan mahtava reissu edessä sinulla! Toivottavasti on hienot säät vielä lisäämässä nautintoa. Itse en ole koskaan päässyt talvella käymään missään keski-Suomea pohjoisempana.
  Hyvää matkaa sinulle, ja kerrothan meille sitten kuvien kera miltä siellä näytti!

  VastaaPoista
 2. Ihan takuulla hieno reissu oli keli millainen tahansa.Kuusamossa olen käynyt joskus pikkutyttönä laskettelemassa.
  Toivotan oikein ihanaa matkaa ja hyviä ajokelejä.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Kuusamon Oulangan maisemiin.
  Ilmoja pitelee. Lauhempaa tulossa. Aurinkoa ja pakkasta kuitenkin tarpeeksi.
  Tuo *Sini-Railo* on jo hieno otos.
  Ilmeisesti olet salaa harjoitellut Oulankaa silmällä pitäen...?
  Tuota toista kuvaa pitänee vielä vähän 'sulatella'.

  VastaaPoista
 4. Hyvää matkaa, toivottavasti aurinko paistaa ja saamme ihailla kuvasatoa vähän päästä.
  Kollaasissasi on ihanat talvikuvat♥
  Olikin aika vaikea kuva-arvoitus, en ainakaan vielä keksinyt:)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa matkaa, älä palellu. Alakuvassa on selvästi sellainen vanhanajan kuumavesipullo jäätyneenä. Ilmeisesti ollut meillä jossain eteisen nurkassa ;)) Kuviasi odotellen!

  VastaaPoista
 6. Raikkaita kuvauskelejä sinulle. Alakuvassa mies on juuri herännyt tutulta puistopenkiltä ...hrr taitaa olla talvi ja pullo tyhjä ;)

  VastaaPoista
 7. Jääkuvassa on selvästi lintu, joka on kääntänyt päänsä poispäin kamerasta, ehkä sukimaan nokallaan oikeata siipeään.
  Upeita kuvia!

  VastaaPoista
 8. Sinulla opissa olen täällä käynyt katselemassa valon varjoja ja leikkejä, tahtoisin ojentaa sinulle tunnustuksen siitä, joka odottaa blogissani.

  VastaaPoista
 9. Uuvana,
  Laventeli,
  Eko,
  Manteli,
  Elisa,
  Pipsa,
  Ari,
  a-lh
  Lämpimät kiitokse kommenteistanne. Kuusamon reissu oli huippu. Tahti oli tiivis eli pitkiä päiviä ja paljon tietoa. Päivät kuvattiin ja illalla purettiin saalista, opiskeltiin teoriaa ja Lightroomia. Saunan ja iltapalan jälkeen olikin jo valmista kamaa Nukkumatin kaveriksi.
  Kuvasaalista yritän nyt purkaa ja laittaa tännekkin esille. Tuolla Reppuunkasattua blogin puolella on muutama kollaasi kuvista, näin ensihätään.
  Laventeli; Ison iso kiitos tunnustuksestasi, käyn hakemassa haasteen ja vastaan siihen, viikonlopun aikana, kun on vähän enempi aikaa :)

  VastaaPoista
 10. Niin piti vielä mainita tuosta viimeisestä kuvasta. Kuvasin nuo jäämuodot mökillä pienestä purosta. Ja minun mielestäni siinä on uneton ja uninen. Toinen vetää sikeitä ja toinen kömpii ylös kun ei saa unta :) Ulkona näkyy vielä tähtitaivaskin ;))

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment