perjantai 10. kesäkuuta 2011

Synttäreitä, siskoenergiaa, helatorstaita ja valokuvaamista.

Ihan ensiksi lämpimät kiitokset jälleen kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille.  Kurkistelen blogejanne, kun vähän haipakka hellittää.
Mutta mitäs sitä tapahtuikaan edellisellä viikolla.
Keskiviikkona töiden jälkeen ajelin mökille. Järjestelemään  kummitädin synttäreitä ja pikkasen lomailemaan. Valokki-sisar miehineen ja äitiliinikin tulivat Perjantaina seuraksemme. Mieheni oli ollut jo koko edellisen viikon mökillä metsätöissä.Perjantaina järjestelin synttäri tarjottavat, sankarin vaatteet, kaffekupit ja liinat valmiiksi ja ajelin takasin mökille. Hetimiten singahdimme sisareni kanssa pöpelikköön valokuvailemaan.Lauantai oli tosi kuuma päivä. Kuvailimme sisaren kanssa lähijärven ja puron rannalla.


Sunnuntaina passasin synttäreillä. Illalla kun sieltä vapauduin lähdimme sisaren synttärin kunniaksi soutelemaa tyynelle järvelle. Viihdyimme järvellä viisi tuntia... soutelimme ja tutkimme kaikki lapsuuden uimakivet ja retkipaikat. Kuuntelimme laulurastasta ja käen kukuntaa. Vau mikä ihana ilta.

Veneet pysyivät aloillaan  ja järven pinta oli rasvatyyni, odottelimme auringon laskua. Likainen kameran linssi sai ovelia palluroita kuvan täyteen..
Postaukseni myötä toivotan oikein ihanaa ja lempeätä viikonloppua ystävät.

12 kommenttia:

 1. Kauniita maisemia, ihastuttavia kukkia, onkohan tuo valkoinen pitsiunelma raate? Viimeisessaä kuvassa lepuutin silmiäni ja sieluani kauan. Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Auringonlaskua kuvaamassa olin minäkin eilen valokuvaajaystäväni mökillä.
  Kuvissasi on rauhaisa tunnelma. Kyllä Suomen kesä on ihana.
  Mukavaa on kuvailla kun on samanhenkistä seuraa.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana järvi teillä onkaan, ja hyvä kuvasarja - tuntuu kuin olisin mukana tuolla soutelemassa.

  VastaaPoista
 4. Nää sun kuvat tekee sielulle hyvää <3

  VastaaPoista
 5. Kuvista välittyi viileän kaunis harmonia, jota näiden helteiden keskellä kaipaa eniten. Näiden kuvien äärellä tulee varmasti viivyttyä useampaan kertaan...:)

  VastaaPoista
 6. Manteli;
  Pipsa;
  Leenamarketta;
  Mags;
  Pitsit sekaisin;

  Kiitoksia jälleen kannustavista sanoistanne. Kun jälkeenpäin katselin postaustani niin on se aikamoinen sillisalaatti... mutkun en ikinä opi karsimaan noita julkaistavia kuviani tarpeeksi :)
  tuo souteluilta oli kyllä huippu-ihana ja siitä jäi pitkäksi aikaa hyvä mieli. Kuten tuonne toisen blogiini kommentteihin kirjoitin, nyt on hirmu hässäkkäkausi menossa, mutta toivon että Juhannukseksi hieman normalisoituis tuo työelämä. Ihanaa kesänjatkoa toivotan teille kaikille

  VastaaPoista
 7. Voi Kaarnikka, sillisalaatista viis, tunnelmat välittyivät upeasti, kuin olisi itse ollut pöpelikköreissulla mukana. Aika metkaa, että kellä kamera/kameroita on, se on aina vilistämässä pöpelikköön tai pöpeliköstä toiseen pöpelikköön.:)

  VastaaPoista
 8. Ai että mitä namia nämä kuvat onkaan. Meillä oli taas niin mukavia kuvaushetkiä. Tuo tyyni ilta oli kyllä kaikkein huipuin, aivan satumainen ja epätodellinen olo. Laitan joitain kuvia siitä illastä myöhemmin valokuvablogiini. Voimia hässäkkään, toivotaan, että helpottaa pian.

  VastaaPoista
 9. Elin mukana joka kuvan! Halituksia ja toivotaan että hässäkkä on pian selätetty.

  VastaaPoista
 10. On sinulla hieno kuvaus ympäristö, joka metriltä varmaan löytyy uutta ja innostavaa.

  Teuvo Noormarkusta

  VastaaPoista
 11. Kauniita kuvia täynnä koko blogi. Sinulla on mukavasti hallussa maisema, kasvi ja eläin kuvaus. Mukava selata, tekstitkin täydentävät mukavasti kuvia!

  Minun blogiani voi käydä tsekkaamassa klikkaamalla nimeäni.

  VastaaPoista
 12. Pitsit sekaisin; Pöpelikössä on niin mukavaa mönkiä.. sielu lepää ja silmä...mitänyvähän hyttiäiset syö.. mutteivälitetä ;)

  Valokki: kiitokset sisko, kävin myös sinun kuviasi luurailemassa...Hienoja ovat, kertakaikkiaan.

  Valoru: Pian päästään tuonne... eikös?
  Teuvo; Kiitokset kommentistasi. Nuo maisemat rakkaat ja kuvattavaa on siellä paljon mutta kyllä kuvattavaa löytyy ihan jokapuolelta , kun vain on tarpeeksi aikaa ja oikeanlainen mieliala että ehtii katsella ;)

  Kalevi; Kiitokset kommentistasi ja tervetuloa lueskelemaan ja katselemaan aina kun ehdit. Piipahdin jo kurkkimassa blogissasi... Hyviä kuvia ja niin mieluisia ajatuksia ja tekstejä.

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment