sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Suvilahden Ahvensaari, Vaasa

 Parisen viikkoa sitten vietimme sisaren kanssa muutaman rattoisan tunnin valokuvaten Vaasan Suvilahdessa, Ahvensaaren rannoilla. Ihana kesäpäivän ilta.
12 kommenttia:

 1. Tuuli, meri ja linnut, miten kaunis kuvasarja. Viileääkin viileämpää merta ja tyrskeitä, vapaana lentelevät linnut, ja kaiken yllä puhaltava tuuli. Jo pelkästään kuvia katsoessani, tunsin tuulen viileyden. Kiitos tästä kauniista ja viilentävästä kuvasarjasta...:)

  VastaaPoista
 2. Ihanalta tuntui tääälläkin katsella tuulta ja vesityrskyjä, tuli heti helpotusta helteeseen. Meilläpäin ei ole hiekkarantoja, joten oli mukava ainakin leikisti kipristellä varpaita hiekassa:)

  VastaaPoista
 3. Hienoja yksityiskohtia veden tyrskeistä. Tuo lokki vihreätä taustaa vasten vei huomion. Hyvin onnistunut tasapainoinen kuva.

  VastaaPoista
 4. Suomalaisuuden ja kesän elementtejä kasattuna tiiviiksi paketiksi.

  VastaaPoista
 5. Pitsit sekaisin,
  Manteli,
  Seppo Salminen,
  Maleka,
  Mari,
  Lämmin kiitos kommenteistanne. Itseä harmittaa niin veitävästi kun työ vien niin paljon energiaa ja aikaa, ettei ehdi / jaksa haluamaansa määrä tutkailla merenrantoja ja pöpelikköjä. Onneksi ihan pian alkaa loma.. jospa sitten..

  VastaaPoista
 6. I found you through Leovi, great page! I started my own art blog as well, about the greatest works, come check it out ;)

  VastaaPoista
 7. uskomattoman kauniita kuvia,kiitos lukijaksi tulosta,et kai katsellut kuitenkaan kuviani, kun ei ollut kommenttia,mutta onhan sinulla paljon upeimpia kuvia, ja kauniisti tehty blogi.t.pipsa http://sanosekukkasin.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Mainio kuva-sarja - Meren tuoksun voi aistia hienoista kuvistasi.
  Kuulla veden 'pärskeen' - laineiden 'liplatukksen'
  Lokin 'kirkunnalla' maustettuna.
  Jokaisessa kuvassa näkyy kuvaajan harkittu sommittelu
  ja taito nähdä kuvan oleellinen sanoma...!

  VastaaPoista
 9. Hitsit.. mä olin kyllä jo kirjoittavinani aiemmin tähän, mutta minne lie koko kommi mennyt.

  Jokatapauksessa, aivan uskomattoman upeita kuvia, ja nuo vesipärskeet. Wauwww. Ja tuo lokki, hyvä ettei "silmille" tule :)

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment