tiistai 17. heinäkuuta 2012

Muutama kesäkuvaterveinen


Lämmin kiitos hali edellisen postaukseni lukijoille ja kommentoijille. Härdelli senkunvaan jatkuu... onneksi elokuussa on loma...jospa silloin vähän enemmän ethisi samoilemaan kameran kanssa ja tekemään kaikenmoista muuta mukavaa.... 
Ohessa muutama kuva pyörälenkiltä kotimaisemissa, mökkiltä ja sen lähijärviltä.


Tokkokoiruus haaveilee mökkilaiturilla :)


Ruusu ei jaksa avata kunnolla kukkiaan, kun sateen helmet painavat liikaa...

Kuvailemisiin......

15 kommenttia:

 1. Että on kaunis maisema pyöräillä, tai vaikkapa kävellä tai olla vaan.
  Ihanat kuvat. !!!!

  VastaaPoista
 2. Sinun kuvissasi kesää elää, kuin lapsuudenmuistot tallennettuina blogiisi. Rypsipelto lainehtii keltaisena, puinen silta, kukat sekä kuikka perheineen. Onko yksinäisempää ääntä maisemassa kuin kuikka yöllä huhuilemassa, sen äänen vain tunnistaa aina ja kaikkialla. Kiitos kesäistäkin kesäisimmistä kuvista, niiden siivittämänä vaivuin hetkeksi lapsuuden kesiin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoshalit kommentistasi Pitsit. Kommenttisi ovat aina niin rohkaisevia, ihania ja kannustavia että saavat hyvälle mielelle pitkäksi aikaa. Olen onnellinen jos voin vastalahjaksi antaa pieniä lämpimiä tuokioita valokuvineni :)

   Poista
 3. Onhan niitä aurinkoisiakin päiviä ollut kuten kuvista voi nähdä. Koirakuva on mainio. Ja tottakai kuikat ryhmäkuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Seita kommentistasi. Aurinkoisiakin päiviä on ollut, ihan totta ja oikeasti kaikki säät ovat omallalaillaan kuvauksellisia. Toiset vaan vaativat kuvaajalta enemmän viitseliäisyyttä, itse huomaan välillä vetoavani siihen, että kun siellä nyt sataa en taidakkaan lähteä... vaikka juuri silloin voikin, ehkä saada sen elämänsä kuvan :)

   Poista
 4. Tuo koira laiturilla on ihastuttava, vaikka kyllä muutkin kuvat! Laitoin blogistasi linkin blogiini, ei kai haittaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Marja-Leena ja lämpimästi tervetuloa lueskelemaan blogiani. Molemmat lapinkoirani, emäntänsä ohella nauttivat rannalla istuskelusta ja tuijottelusta kaukaisuuteen :D. Linkki ok.

   Poista
 5. Ihania kesäisiä näkyjä, keltaisena hohtavan pellot, rannalla nauttiva koira, kaikki upeat kukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Kiki kommentistasi; Jännää miten äkkiä kesäinen maisema muuttuu, nyt kun pyöräilin saman lenkin ei ollut enää keltaisesta tietoakaan, mutta kaikki koiranputket yms olivat nyt kukintavuorossa. Mukavaa kun pidit kuvistani.

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Itä-Suomessa kelpaa nauttia auringosta juuri nyt. Kesän ennätyslukemat mitattiin Tohmajärvellä Pohjois-Karjalassa maanantaina kello 14. Ilmatieteen laitos mittasi lukemaksi 30,5 astetta.

  Lähes yhtä korkeisiin lukemat kirjattiin samaan aikaan Lieksan Lampelassa. Siellä luku oli 30,3 astetta.

  Edellinen kesän lämpöennätys mitattiin Porvoon Harabackassa sunnuntaina. Lämpöä oli tuolloin 28,9 astetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Teuvo kommentistasi. Toivottavasti vielä nyt loppukesästäkin on lämmintä... lomaa vielä pari viikkoa jäljellä.

   Poista
 8. Rauhallinen ja seesteinen tunnelma!
  Kauniita maisemia ja puhtaita kuvia.
  Koira ja kuikat lämmittivät mieltäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi; Mukavaa jos kuvani toivat tuulahduksia ja tunnelmia mukanaan. Tervetuloa uudelleenkin. Nyt taas ehdin uusia kuvia ottamaan, kun markkinatouhu on vähän hellittänyt. Tänään on aikomus vilistää jonnekkinpäin kameran kaverina.

   Poista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment