sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Posio, Naumaniemi

Odotettavissa on sarja postauksia Posion reissultamme.
Kuvailimme mielenkiintoisia kohteita, mukavan ja rennon porukan kanssa. Myör rakas pikkusiskoni Valokki oli mukana, mikä teki reissustamme vieläkin mukavamman.

Ensimmäisenä kerron  vierailukohteestamme Naumaniemen kotimuseosta

Alla muutama kuva laajasta pihapiiristä ja sen rakennuksista, sekä sisällä olevista tavaroista.

 

Hieno vanha rakkaudella vaalittu pihapiiri ja sisällä vaikka mitä historiaa.  Oli todella mielenkiintoista kuunnella eri tavaroiden historiasta ja käytötavoista, kun 90 vuotias omistaja ja sisarentyttärensä niitä meille kertoi.

Seuraava postaukseni kertoo Korouomasta jossa retkeilimme eri kohteissa

6 kommenttia:

 1. Aivan fantastinen paikka ja etenkin kuvasarja, kiitoksia tästä Kaarnikka! Terveisiä kertojillekin, tämä on arvokasta kulttuurihistoriaa ja täällä on yksi sen vankkumaton ihailija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mustis kommentistasi. Myös itse pidän hurjasti kaikesta joka kertoo mennestä ajasta, niin rakennuksista, vaatteista, esineistä, kuin myös työtavoista yms.

   Poista
 2. Ihanaa tunnelmaa, mennyttä maailmaa. Kauniisti kuvattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pikku-sisku kommentistasi Ihanaa jos kuvat toivat tuulahduksen menneestä.

   Poista
 3. Aidosti vanhaa ja kelottunutta puuta, mikä hillittyjen värisävyjen täydellinen sinfonia. Kuvasi todistavat vanhan totuuden, yksinkertainen on kaunista. Uhkaavan sävyinen taivas luo aivan omaa dramaattista tunnelmaansa kuviin. Kiitos taas kerran kuvasarjasta, joka kutitteli harmaita aivosolujani. Sinulla on kuvaamisen lahja...:)

  VastaaPoista
 4. Pitsit sekaisin: Lämmin kiitos kannustavasta kommentistasi. Upeata jos kuvat kutittelivat aivosolujasi :D. Rakastan valokuvaamista! se on minulle luonnossaliikkumisen ohella tärkeimpiä voimavaroja, joskin joskus pikkasen syö naista, kun ei onnistu.. ei sitten millään joku mitä yrittää saada kuviinsa vangittua :)

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment