lauantai 27. huhtikuuta 2013

Sumuaamu ja kevät jo pitkällä

Mukavaa huhtikuun loppupuolta hyvät lukijani, ja sydänlämpimät kiitokset ihanista ja kannustavista kommenteista teille ihan jokaiselle.  Kuten olette varmasti huomanneet postauksia on tullut näille sivuilleni aivan liian harvoin. Johtuu ehkä jonkinlaisesta väsymystilasta ja siitä, että elämässä on nyt meneillään paljon kaikenlaista, joka on vienyt aikani ja energiani tyysti. Tietokoneeni hajosi puolitoista kuukautta sitten mutta onneksi kuvatiedostot ovat ulkoisella levyllä, ettei isoja vaurioita  tullut. Uudelle koneelle on pikkuhiljaa saatu ajeltua tarvittavat ohjelmat ja Vindoosa 8 rupeaa olemaan hanskassa :)

Joten pitemmittä puheitta tämän aamun pyörälenkin sumu-utu terveiset...
Ihanaa kevättä rakkaat lukijani ja kaikki satunnaiset sivuilla piipahtaneet

14 kommenttia:

 1. Onneksi bloginpito on vapaaehtoista (sisäinen pakko? :) Joten ei huolta. Tuo koneen hajoaminen vain on ollut tylsä juttu ja aiheuttanut takuulla monenmoista hommaa.
  Mutta upeat usvakuvat olet tänne laittanut. Ne on kauniita.
  Hyvää sunnuntaipäivää (just nyt täällä on sumua).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Orvokki. Totta puhu tämän blogi pidon suhteen... mut kai tässäkin tulee se luonteenpiirre esiin, että kun on jotain alottanut, niin sitä ei saisi jättää retuperälle :). Onneksi konemurheet on hetkeksi toivottavasti ohi. Ihanaa jos kuvani viihdyttivät. Mukavaa Helatorstaita.

   Poista
 2. OI, kylläpä on sumukuvia parhaimmillaan. Ihan sydän seisahtu jo heti ekaan siltakuvaan.Vaarallista tällaisten kuvien levittäminen netissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tylsä Mörökölli kommentistasi, ihanaa kun tallustelit kanssani sumussa :)

   Poista
 3. Kauniita sumukuvia. Keväällä harvinaisempaa, ainakin meillä päin, noin sankat sumut. Joo, kuvia kannattaa säilyttää ainakin kahdella ulkoisella kovalevyllä niin ei pääse tulemaan kovin suurta vahinkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos seita kommentistasi. Täällä pohojammaalla tuo joki taitaa olla se joka noita sumuja tekee keväälläkin kun lämpötiloissa on isoja vaihteluita. Totta puhut kuvien säilytyksestä, minullakin on arkistolevy jonne päivitän kaikki kuvat ja sitten toinen ulkoinen levy jota käytän päivittäin. Koneellani on ainoastaan pienennettyjä nettiin laitettuja tms kuvia.

   Poista
 4. Voi miten kauniita utukuvia. Niissä on ihana, romanttinen tunnelma, todella viehättävä. Voimia muuhun elämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, ihanaa että viihdyit kuvieni parissa. Ja kiitos voimia tarvitsen nyt tosi kovasti elämässäni.

   Poista
 5. Loistavia otoksia. Sumu on hyvä tehokeino.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentistasi. Sumu on yksi mieliaiheeni kun kameran kanssa liikuskelen.

   Poista
 6. Todella upeita sumukuvia! Auringon valo tuo niihin vielä omaa taikaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentistasi. Mukavaa kun pidit sumuistani :). Tuo sumuhetki oli jotenkin salaperäinen, sumun vahvuus vaihteli ja välillä oli näkyvyys metrin luokkaa ja sitten välillä aurinko pilkisteli.

   Poista
 7. Kuin oma myyttinen ja mystinen maailmansa kätkeytyy sumukuviesi sisään. Pyörälenkillä ovat varmasti monet ajatukset tulvineet mielessä sumun leijaillessa ympärillä. Kaunista ja upeaa sumean kuvausta, taas kerran. Kiitos hienosta kuvasarjasta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kommentistasi. Sumu on todellakin mystinen elementti, se ikäänkuin elää ympärillä, vahvuus vaihtelee ja välillä näkee enemmän ja sitte se kätkee maailman verhoonsa. Ihanaa että viihdyit kuvieni parissa.

   Poista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment