sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Pyhä-Luoston kesään heräämistä katsomassa


 Kuvakertomus retkistä eripuolille kansallispuistoa.

 
 
Teen vielä toisenkin postauksen tänne, sillä kaksiviikkoisella reissulla näitä kuvia kertyi massiiviset määrät, vaikka välillä oli muutama niin kuum päviä että tyydyimme istuskelemaan  mökillä vilvoittelemassa.

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Teen huomenna päiväretken Luostoon, joten postauksesi antoi hauskasti esimakua retkeen. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi Metsä Lintu. Myös minä ja pikkusiskoni olemme huomenna jälleen Luoston maisemissa jos kaikki menee suunitelmien mukaan.

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia!
  En pääse kirjautumaan blogiisi lukijaksi, mutta yritän taas uudelleen jokin päivä :-)

  VastaaPoista
 4. Upeat kuvat tutuista, hienoista maisemista. Oli ilo katsella näitä.

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat ja upeat maisemat. Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Mahtavia kuvia, jotka saivat tälläisen Hesaan jumahtaneen kovasti kaipaamaan todellisiin erämaihin.

  VastaaPoista
 7. Lämmin kiitos kommenteistanne. Pyhä-Luoston seutu on mukavan rauhallista seutua, ainakin näin touko-kesäkuun vaihteessa :).Toista lomaviikkoa varjosti suruviesti. Minulle hyvin läheinen ja rakas kummitätini olin nukkunut pois. Oli aloitettavahautajaisjärjestelyt lomalta päin, mutta onneksi on puhelimet keksitty. Iltapäivisin retkeiltiin luonnossa, vaikka fiilikset olivat hiukan haikeat. Kuolema ja syntymä kun eivät kysele sopivia aikoja joten hyvä näin :)

  VastaaPoista
 8. Kaunista kesän jatkoa Sinulle Kaarnikka, kävin yömyöhällä täällä ihailemassa. Terveisiä myös siskoillesi. Elämässä on usein raskaita luopumisen aikoja. Toivottavasti tämä kesä on auttanut Sinua surussasi.

  VastaaPoista
 9. Kuvissasi on juuri niitä elementtejä, joiden takia aina palaan kairalle, nousen tuntureille ja nautin hiljaisuudesta ja tulistelusta jossain kaukana. Avara maisema, luonnon äärimmilleen viety yksinkertaisuus ja koruttomuus, veden liike... Kiitos kuvista, ne veivät ajatukseni jonnekin kauas...:)

  VastaaPoista

Iloitsen kommentistasi / I am glad your comment